inloggen

Voor wie?
Komt u niet uit uw woorden wanneer u weerstand van uw gesprekspartner ondervind? Komt Wordt u niet gehoord of begrepen? Valt de boodschap verkeerd of loopt u vast in het gesprek? Volg dan de training Communicatie en verander in een sterke gesprekspartner die weet hoe hij zijn boodschap het beste kan overbrengen. Waar richt deze training zich op? De training Communicatie richt zicht op de interactie tussen leidinggevenden, medewerkers en klanten. Inzicht in de manieren van communiceren en welke verbale en non-verbale factoren een rol spelen, helpen ruis weg te nemen in het gesprek. Communicatie draait om de wisselwerking tussen ‘Hoe brengt u uw boodschap over’ en ‘hoe komt uw boodschap over?’. U traint dan ook in het beïnvloeden van uw gesprekspartner en het sturen van het gesprek naar minimale weerstand en acceptatie.. 
Wat leert u?  Iemand aanspreken op gedrag  Conflicthantering met een open houding  Feedback geven met eerbied voor een ander zijn werk  Grenzen stellen en nee leren zeggen.  Verwachtingen managen  Valkuilen herkennen in uw gedrag  Inzicht in de gevolgen van verschillende manieren van communiceren  Uw boodschap overbrengen Wat levert het op? / Wat zijn de voordelen?
De training Communicatie geeft inzicht in uw huidige manier van communiceren en zorgt ervoor dat u uw boodschap beter kunt verwoorden en overbrengen. U weet welke factoren van invloed zijn op uw communicatie en kunt daarmee een gesprek zo sturen dat uw gesprekpartner de door u gewenste reactie teweegbrengt. Heldere communicatie zorgt voor aansluiting bij de gesprekspartner en voorkomt misverstanden. En dat leidt tot een effectievere en efficiëntere manier van werken, want medewerkers begrijpen de boodschap beter en schakelen sneller. Samen werkt! Praktische informatie
 • Duur
De training Communicatie duurt 2 volledige dagen, verspreid over enkele weken. De training wordt zowel aan individuele medewerkers als incompany gegeven. De maximale groepsgrootte is 15 personen. De basis van deze training wordt afgestemd op de behoefte die leeft onder de medewerkers van het bedrijf.
 • Meer weten
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de training Persoonlijke effectiviteit. Trainer Wendy Entzinger vertelt u er graag meer over. U kunt haar bereiken via t. 010 - 236 23 83 of e. wendy@vddetachering.nl.
 • Voorbereiding
Deelnemers vullen voorafgaand aan de training Communicatie een questionnaire in die helpt persoonlijke knelpunten te duiden. Daarmee kan tijdens de training gericht worden ingegaan op specifieke behoeftes van deelnemers.
 • Prijs
De investering voor de training Communicatie is op aanvraag verkrijgbaar.
BEL MIJ TERUG

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden

Formulier ontvangen.

© 2018 VD groep  |  Algemene voorwaarden  |  Website door Gorillo.nl

Heemraadssingel 103

3022 CB Rotterdam

Zutphenseweg 6

7418 AJ Deventer

info@vddetachering.nl

010 – 236 23 83