inloggen

STICHTING VIDARO DE VAKKRACHT SROI

Stichting Vidaro is dé vakkracht die met het gereedschap Social Return On Investment (SROI) aannemers, gemeenten en werkzoekenden in de bouwwereld verbindt en kansen voor hen creëert.

Aannemers willen ‘werken’ binnenhalen. Gemeenten willen uitkeringsgerechtigden aan het ‘werk’ hebben. Stichting Vidaro is dé vakkracht die het gereedschap Social Return On Investment (SROI) zo hanteert dat het zijn partners in de bouwwereld verbindt en kansen voor hen creëert.

Kansen die de continuïteit bij aannemers garanderen. Kansen die werkzoekenden begeleiden naar een baan en de start van een mogelijke carrière in de Bouw en Infra markeren. Puur door het gereedschap SROI als een vakkracht te hanteren. Dat werkt!

Onze medewerkers zijn vakbroeders met jaren aan relevante werkervaring op de bouwplaats of een vakinhoudelijke technische achtergrond. Zij weten uit ervaring wat werken in de Bouw en Infa verreist en welk kaliber waar nodig is. Dat stelt hen in staat de vraag naar personeel met gemotiveerde en capabele mensen te kunnen beantwoorden.

Vidaro werkt met vakkrachten op het gebied van SROI, onze medewerkers kennen elk detail van zowel de theoretische wet- en regelgeving als de (on)praktische uitvoerbaarheid. Ze denken mee over realistische en praktische oplossingen voor aannemers, gemeenten en werkzoekenden. Dat is de sleutel om de markt van het slot te halen en de Bouw en Infra weer dynamisch en gezond te maken.

Vidaro weet hoe SROI voor u werkt.
Vidaro weet hoe u SROI optimaal inzet.
Vidaro maakt ‘werken’ mogelijk.

Samen werkt!

VD Groep

Stichting Vidaro is onderdeel van de VD groep, dé HR-dienstverlener voor de bouwsector.  VD groep levert een volledige HR-dienstverlening, van werving en selectie, uitzenden en detacheren tot en met strategisch HR-advies  en payroll services.

VD groep voorziet de bouwsector van zowel handen op de werkvloer als denkkracht op kantoor. We plaatsen mensen van alle scholingsniveaus op hún plek, waarmee we verwachtingen bij zowel de werknemer als opdrachtgever waarmaken. Dat doen we informeel, mensgericht en maatschappelijk betrokken, waarbij we projecten aanpakken met een professionele en ondernemende houding.

BEL MIJ TERUG

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden

Formulier ontvangen.

© 2018 VD groep  |  Algemene voorwaarden  |  Website door Gorillo.nl

Heemraadssingel 103

3022 CB Rotterdam

Zutphenseweg 6

7418 AJ Deventer

info@vddetachering.nl

010 – 236 23 83