inloggen

VD ADVIES ADVIES WAAR JE OP KUNT BOUWEN

VD Detachering levert mensen die perfect passen bij aannemers en hun bouwprojecten. Mensen met de juiste papieren en kennis. Mensen die uw visie en ambitie delen en een waardevolle bijdrage hieraan willen leveren.

VD Advies ontwikkelt de Human Rescourse strategie voor bedrijven in de Bouw en Infra en ondersteunt hen in de uitvoering van het beleid. Mensen zijn uw belangrijkste kapitaal, samen zorgen we daar goed voor.

(On)gevraagd advies geven. Dat stapje naar voren zetten, waar de ander blijft staan. Je moet het durven. Juist daar ligt de kracht van VD advies. Onze toegevoegde waarde zit in het openstellen van ons netwerk, verbindingen creëren.

Afwisselend nemen wij de rol van specialist, coach of adviseur aan. Wij kijken samen met u naar de actuele behoefte in uw bedrijf en anticiperen op ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn voor de toekomst van uw organisatie. Meedenken met een partner wanneer groei wordt verwacht of ondersteuning bieden wanneer krimp helaas het antwoord op de vraag blijkt te zijn. Een total care solution, die het mogelijk maakt flexibel met de behoefte van uw organisatie mee te bewegen. Inmiddels hebben wij diverse partners in de industrie, bouw en GWW sector op strategisch en operationeel niveau in advies voorzien. Onze jarenlange kennis en ervaring zorgt ervoor dat wij u advies en begeleiding kunnen bieden op het gebied van: HR beleid op strategisch en operationeel niveau, Social Return on Investment (bij aanbestedingen), intern leasebeleid, opleiden en coachen van medewerkers, Out placement etc.

 

Alleen door samen te werken, wordt samenwerking pas echt mogelijk. Nieuwsgierig op welke punten wij kunnen samen werken? Neem contact met ons op om het te ontdekken.Samen werkt! VD advies

Wij geven het al jaren met plezier aan onze samenwerkingspartners en zij aan ons. Dit vertrouwen creëer je door jarenlange investering en samenwerking met onze relaties. Door kennis te delen en ons netwerk open te zetten. Door verbintenissen te creëren en samenwerking binnen ons netwerk mogelijk te maken.

BEL MIJ TERUG

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden

Formulier ontvangen.

© 2018 VD groep  |  Algemene voorwaarden  |  Website door Gorillo.nl

Heemraadssingel 103

3022 CB Rotterdam

Zutphenseweg 6

7418 AJ Deventer

info@vddetachering.nl

010 – 236 23 83