VD DETACHERING PERFECT PASSEND PERSONEEL

VD Detachering levert mensen die perfect passen bij aannemers en hun bouwprojecten. Mensen met de juiste papieren en kennis. Mensen die uw visie en ambitie delen en een waardevolle bijdrage hieraan willen leveren.

VD detachering kent twee hoofdactiviteiten. Het adviseren en ondersteunen van ondernemers op het gebied van personeel en organisatie en het leveren van passend vakkundig en gemotiveerd personeel. Juist het samenspel tussen deze activiteiten zorgt voor een perfecte samenwerking en dienstverlening. Onze advies- en ondersteuning-werkzaamheden zien wij namelijk als een investering die essentieel inzicht geeft in de activiteiten en ambitie van u en uw organisatie. Vervolgens zijn wij hierdoor als geen ander in staat u perfect passend personeel te leveren. Wat is volgens

VD detachering dan “perfect passend personeel”? Dat zijn mensen die niet alleen in staat zijn zich razendsnel uw organisatie eigen te maken en over de juiste papieren beschikken, maar ook uw visie en ambitie delen en hier een bijdrage aan willen leveren!

Het unieke principe van VD detachering

 

 VD detachering gaat verder! Detacheren is volgens ons juist het meedenken, al vóór de vraag naar een nieuwe medewerker ontstaat. Deze manier van detacheren is het juiste antwoord op alle vragen van onze opdrachtgevers op het gebied van personeel. De basis ligt bijna altijd bij onze op maat gemaakte en voor uw markt ontwikkelde organisatiescan. Deze scan voeren wij samen met u uit en geeft

 

direct een helder beeld van uw kansen en uitdagingen op het gebied van personeel. De resultaten vertalen wij voor u in een duidelijk onderbouwd optimalisatieadvies. In de realisatiefase voeren wij het hele proces van werving, aanname, ontwikkeling en beoordeling uit. Op deze wijze kunt u blijven doen waar u het beste in bent: bouwen aan mooie ambities en uitdagende projecten!

inloggen

BEL MIJ TERUG

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden

Formulier ontvangen.

© 2018 VD groep  |  Algemene voorwaarden  |  Website door Gorillo.nl

Heemraadssingel 103

3022 CB Rotterdam

Zutphenseweg 6

7418 AJ Deventer

info@vddetachering.nl

010 – 236 23 83