inloggen

VD OPLEIDINGEN Het fundament voor uw toekomst

VD Opleidingen helpt Bouwend Nederland zich te ontwikkelen naar een hoger niveau. Onze trainingen leggen het fundament voor de volgende stap in uw carrière. Samen bouwen we aan uw toekomst.

Overal waar mensen werken wordt gevraagd om persoonlijke en professionele ontwikkeling. Maar wat dat precies is, dat vult elke persoon op zijn eigen manier in. Wel ziet VD Opleidingen dat de focus is gericht op competenties en motivatie.

Competenties, wat is dat nu eigenlijk? Over welke beschik ik en hoe benut ik het optimaal? Ben ik gelukkig met wat ik kan en wie ik ben? Waar wil ik staan over een paar jaar en wat motiveert mij? Vrijheid, autonomie en flexibiliteit zijn belangrijker dan ooit! Welke waarden en normen streeft u na? Wat maakt u wie u bent?

De trainingen van VD opleidingen helpen om al deze relevante vragen te beantwoorden, zodat u zich goed kunt introduceren op de arbeidsmarkt en de volgende stap in uw carrière kunt maken. Of zoals Loesje het mooi verwoord: ‘Je moet eerst jezelf tegenkomen, voordat je het kunt zijn’ Samen verkennen we uw interesses en helpen u uw kracht ontdekken.
Samen breiden we uw competenties uit voor een stevig fundament voor uw toekomst
Samen werkt!

Onze trainingen:

COMMUNICATIE PERSOONLIJKE
EFFECTIVITEIT TIMEMANAGEMENT

Komt u niet uit uw woorden wanneer u weerstand van uw gesprekspartner ondervind? Komt Wordt u niet gehoord of begrepen? Valt de boodschap verkeerd of loopt u vast in het gesprek? Volg dan de training Communicatie en verander in een sterke gesprekspartner die weet hoe hij zijn boodschap het beste kan overbrengen.

Loopt u tegen muren op en verzandt u in discussies? Wilt u niet langer in cirkels lopen en meer uit uw werk halen? Bent u eraan toe om zélf het roer in handen te nemen en uw carrièreladder te beklimmen? Dan wilt u uw eigen kracht verder ontwikkelen via de training Persoonlijke effectiviteit.

Komt u steeds tijd tekort? Loopt u elke keer weer uit met uw planning, doordat iets of iemand steeds tussendoor komt? Raakt u gestrest of vermoeid, omdat elke dag weer wel alles vandaag af moet? Dan hebt u baat bij de training Timemanagement waarmee u leert uw tijd  realistisch in te plannen en effectief te gebruiken.

BEL MIJ TERUG

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden

Formulier ontvangen.

© 2018 VD groep  |  Algemene voorwaarden  |  Website door Gorillo.nl

Heemraadssingel 103

3022 CB Rotterdam

Zutphenseweg 6

7418 AJ Deventer

info@vddetachering.nl

010 – 236 23 83